Home » Ademcoaching

Ademcoaching

Kies voor een 1 op 1 ademsessie of voor een sessie voor 2 of meer

Hoe een verkeerd adempatroon je leven negatief kan beïnvloeden, weet ik uit eigen ervaring.

Verkeerd ademen kan leiden tot; gespannen zijn, jezelf kwijt zijn, in paniek raken, (op)gejaagd zijn, je niet uitgerust voelen en angst hebben. Je kunt het gevoel hebben dat je de grip op je gezondheid en je leven kwijt bent.

Hoe adem jij?

Jouw manier van ademen, zegt veel over hoe jij in het leven staat. Ademen is een natuurlijk proces waarover je niet hoeft na te denken. Toch is het zo dat oppervlakkig en onbewust ademen kan leiden tot klachten. Je kunt erdoor uit balans raken.

|

Alleen of liever met meer?

Je wil een ademsessie maar niet alleen? In duo’s kun je ook een ademsessie ondergaan. Neem bijvoorbeeld je vriendin, je vriend, je moeder, je dochter of je partner mee.

Voor €45 per persoon kun je de ademsessie in duo’s of met meer personen ondergaan.

Deze optie is ook ideaal voor een vriendinnen- of vriendengroep. 

Wat levert een ademsessie op?

  • Betere gezondheid.
  • Negatieve emoties loslaten.
  • Contact vergroten met gevoel.
  • Krachtiger worden en vertrouwen creëren.
  • Minder hoofd en meer hart.
  • Grondige ontgifting.

 

Goed ademen is een verademing. 

 

Wat is ademcoaching?

Ademcoaching is een krachtige en doeltreffende methode waarbij de adem wordt ingezet voor heling, persoonlijke groei en het verhogen van je levenskwaliteit.

Ruimer ademen levert je extra zuurstof op, wat goed is voor een optimale gezondheid. Bovendien zet de ademsessie een zuiveringsproces in gang die leidt tot vernieuwing en heling.

Je lichaam is intelligent en heeft een groot zelf genezend vermogen. Met meer ademcapaciteit wordt je lijf vitaler.

Hoe ziet een ademsessie eruit?

Ademcoaching gebeurt één op één. Voordat we gaan ademen, is er een korte intake. De intake is bedoeld om mij te vertellen waaraan je wil werken.

Tijdens de ademsessie die volgt op de intake begeleid ik je met mijn stem. Omdat de ademsessie je uit je hoofd haalt, kunt je de verbinding tussen lijf en hart herstellen. Ik ben er om je zowel mentaal als fysiek te ondersteunen in het ontmoeten van alle sensaties, emoties en energetische blokkades die je tegenkomt in de ademsessie. Ik leer je om toe te staan en te verzachten zodat vastzittende energie kan loskomen en je meer rust, ruimte en ontspanning ervaart.

Meer weten? Stel je vraag!

Stel hier je vraag