Wat anderen zeggen

over FRIS & VITAAL

Home » Ervaringen van anderen

Wouter Weijkamp (24)

Over ademcoaching

Ik voelde mezelf oververmoeid en ervaarde een grote drukte in mijn hoofd. Na het werk vond ik het moeilijk te ontspannen of tot rust te komen. Hoe kon ik ervoor zorgen dit nare gevoel te verminderen? En toen kwam Nicole met haar ademtherapie op mijn pad…

Inmiddels heb ik 6 sessies bij Nicole gehad en ik had van tevoren niet verwacht dat de impact van ademtherapie zo groot is. Voordat we samen startten dacht ik nog: ‘eerst zien en dan geloven.’ Maar omdat ik enorme behoefte had aan meer rust in mijn hoofd, besloot ik ervoor te gaan en me volledig open te stellen.

Vanaf het eerste moment heeft Nicole me prettig begeleid. Zij zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was en me prettig voelde. Eerst vroeg ze me welke doelen ik had zodat ik daaraan kon werken tijdens de sessies.

Direct na de eerste sessie merkte ik een flinke verandering in mijn lijf. De eerste keer vond ik trouwens confronterend en wat onwennig. Maar Nicole bouwde het op en hield me nauwlettend in de gaten. Toen de oefeningen intensiever werden, verloor ik deels de controle over mijn eigen lijf. Dat klinkt misschien vreemd en dat was het ook. Na de oefeningen was er ruimschoots tijd om weer tot mezelf te komen. Ik voelde me opgelucht en fijn mijn hoofd was minder vol.

De resultaten na de eerste sessie waren zo goed dat ik er de 4 daaropvolgende dagen er nog volop profijt van had.

Na de 3 volgende sessies voelde mijn hoofd sinds lange tijd een stuk rustiger en de constante druk was verdwenen, waardoor ik de dag beter kon doorkomen.

De ademtherapie was voor mij een heel effectieve start. Het verminderde mijn oververmoeidheid en stressgevoel. Ik kijk positiever naar de toekomst. Als de vervelende druk in mijn hoofd terugkomt, zal ik opnieuw gaan voor een herhaalsessie

Mijn ervaring met de ademsessies bij Nicole was zeer positief, vandaar dat ik deze therapie zeker aanraad. Dit is ook zeker geschikt voor jonge mensen!

Annet Bongers

Over yoga

Ik vind het heel prettig om bij Fris en Vitaal yoga te volgen. Nicole zorgt voor een welkome en ontspannen sfeer. Je komt in een warm bad terecht en krijgt de mogelijkheid om heerlijk tot ontspanning te komen. Nadien staat er een kop thee klaar, waar veel gebruik van wordt gemaakt. Hierdoor leer je elkaar ook op andere vlakken kennen. Alles kan, niets moet. Je mag zijn zoals je bent.

Google review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Melinda Thomas

Over yoga

Nicole’s yoga lessen zijn ontspannend en zorgen voor bewustwording. Na elke fijne les, op de prachtige locatie van Fris en Vitaal, voel ik me flexibeler, energieker en fitter!

Google review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sharon Dellemann

Over pilates

Hele fijne pilates lessen, met veel afwisseling en goede uitleg,. Echt een aanrader!

Google review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Daphne

Over yoga

Na lang niets gedaan te hebben, stapte ik bij fris&vitaal binnen. Wat een mooie, rustige en fijne plek! De lessen zijn goed te doen op je eigen manier, als beginner maar ook heeft een les voldoende uitdaging als je al ervaring hebt. Nicole geeft duidelijk les, je kan het bijna met je ogen dicht volgen omdat haar uitleg zo duidelijk is. Nicole straalt rust én gezelligheid uit en weet wat ze doet, er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht bij haar. Super fijn om fris&vitaal in de regio er bij te hebben!

Google review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nadine Brauns

Over yoga

Elke week kijk ik weer uit naar de Hatya yogales bij Nicole. De lessen zijn toegankelijk en goed te volgen.
De mooie ruimte en fijne sfeer zorgen er voor dat ik na de les weer heerlijk ontspannen naar huis ga.

Google review⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stel hier je vraag