Wat anderen zeggen

over FRIS & VITAAL

Home » Ervaringen van anderen

Wouter Weijkamp (24)

Over ademcoaching

Ik voelde mezelf oververmoeid en ervaarde een grote drukte in mijn hoofd. Na het werk vond ik het moeilijk te ontspannen of tot rust te komen. Hoe kon ik ervoor zorgen dit nare gevoel te verminderen? En toen kwam Nicole met haar ademtherapie op mijn pad…

Inmiddels heb ik 6 sessies bij Nicole gehad en ik had van tevoren niet verwacht dat de impact van ademtherapie zo groot is. Voordat we samen startten dacht ik nog: ‘eerst zien en dan geloven.’ Maar omdat ik enorme behoefte had aan meer rust in mijn hoofd, besloot ik ervoor te gaan en me volledig open te stellen.

Vanaf het eerste moment heeft Nicole me prettig begeleid. Zij zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was en me prettig voelde. Eerst vroeg ze me welke doelen ik had zodat ik daaraan kon werken tijdens de sessies.

Direct na de eerste sessie merkte ik een flinke verandering in mijn lijf. De eerste keer vond ik trouwens confronterend en wat onwennig. Maar Nicole bouwde het op en hield me nauwlettend in de gaten. Toen de oefeningen intensiever werden, verloor ik deels de controle over mijn eigen lijf. Dat klinkt misschien vreemd en dat was het ook. Na de oefeningen was er ruimschoots tijd om weer tot mezelf te komen. Ik voelde me opgelucht en fijn mijn hoofd was minder vol.

De resultaten na de eerste sessie waren zo goed dat ik er de 4 daaropvolgende dagen er nog volop profijt van had.

Na de 3 volgende sessies voelde mijn hoofd sinds lange tijd een stuk rustiger en de constante druk was verdwenen, waardoor ik de dag beter kon doorkomen.

De ademtherapie was voor mij een heel effectieve start. Het verminderde mijn oververmoeidheid en stressgevoel. Ik kijk positiever naar de toekomst. Als de vervelende druk in mijn hoofd terugkomt, zal ik opnieuw gaan voor een herhaalsessie

Mijn ervaring met de ademsessies bij Nicole was zeer positief, vandaar dat ik deze therapie zeker aanraad. Dit is ook zeker geschikt voor jonge mensen!

Chat openen
Stel hier je vraag